Medisch voetzorgverlener Mandy Vosse
Medisch pedicure/ oncologisch voetzorgverlener

Drukontlastende zooltjes

 

Heeft u vaak last van vermoeide voorvoeten?

Zakt uw voorvoet door?

Heeft u een constant terugkerende likdoorn of heeft u een wrat?


Bij lichte problemen kan ik voorzien in de footlogics zool, ook voor de cliënt die graag op hoge hakken loopt. Dit is een basis zool die ik op maat kan maken voor de schoenen waar u vaak op loopt.

Zijn de klachten ernstiger dan kan ik voor u een zool laten maken die de voorvoet ontlast of de likdoorn of wrat drukvrij legt.

V

Bij mij in de praktijk maak ik een scan van uw voeten, en in overleg met de podoloog wordt de zool op maat gemaakt. Deze zijn zoals gezegd perfect op maat en niet zoals de kant en klare die ik ook verkoop. Als u werkschoenen draagt dan wordt het materiaal hierop aangepast.

Tevens kunt u kiezen uit verschillende toplagen en topkleuren.

Dit mogen wij niet doen als u: diabetes, reuma of problemen in het hielgebied hebt.

De InsolePlus Basic is een custom-made (op maat gemaakte) drukontlastende zool die de oplossing bied voor veelvoorkomende voetklachten. Hierbij moeten we denken aan o.a.: overmatig eelt, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. De InsolePlus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden.


De InsolePlus Comfort, een comfortabele zool gevormd naar de voet van uw cliënt. Deze zool kan geleverd worden met voorvoetsteun en is voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen.


De InsolePlus Simplicity, tevens een custom-made zool, ter ontlasting van de voorvoet. Deze zool past door zijn elegantie en flexibiliteit in iedere schoen, denk hierbij ook aan de zomerschoenen waar over het algemeen weinig comfort in aangebracht is. De Simplicity bied zowel comfort voor de vermoeide en brandende voorvoet maar ook de wratten en likdoorns in de voorvoet kunnen hiermee ontlast worden.

 

 

 

Disclaimer: uw gegevens zijn geborgd volgens de richtlijnen van de privacywet.