Medisch voetzorgverlener Mandy Vosse
Medisch pedicure, oncologisch voetzorgverlener
IBX


Eindelijk……… de oplossing voor broze, gebroken en gespleten nagels!!

IBX werkt niet op maar in de nagelplaat!!


IBX is ontwikkeld om de nagels te herstellen en te verstevigen van binnen uit!

IBX brengt jojoba-olie en avocado-olie in de bovenste lagen van de natuurlijke nagel. Deze vult de holtes in de nagelplaat op waardoor de nagel weer stevig word

Dit gebeurt met behulp van een warmtebron. Een ledlamp, en als laatste maar zeer essentieel het gebruik van Dadi Oil.

Door de warmte kan IBX en IBX repair door de laagjes keratine in de nagelplaat zakken,  IBX werkt in de nagelplaat. Dat is het bijzondere van IBX.

Na de startkuur van 3 weken elke week een behandeling zullen de meeste van u al resultaat zien en voelen. Daarna volstaat een behandeling om de 3 weken. Dit is nodig omdat de nagel uitgroeit en IBX alleen in de nagelplaat zit. Tenzij u IBX ondergaat omdat de nagel door een trauma is beschadigd dan volstaat behandeling tot dat het beschadigde gedeelte is uitgegroeid.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor personen die veel met de handen in schoonmaakmiddelen zitten of veel handschoenen dragen, denk aan de zorg/verpleging. Hier hebben de nagels extra te lijden door constante hydratatie en daardoor uitdroging van de nagel(plaat).

Wanneer blijf je IBX gebruiken?

  • Als je van nature dunne breekbare nagels hebt.
  • Als u een beschadiging hebt in de matrix (daar waar de nagel uitgroeit)
  • Als u de nagels lakt met gellack dan zult u zien dat ze er na verwijderen van de gel de nagels beschadigd zijn. Ook hier is IBX een goede methode om de nagels gezond te houden. IBX samen met de repair zorgen ervoor dat de nagel onder de gellack gezond blijft.
  • Als de nagels door ziekte bv door psoriasis blijven beschadigen. Putjes, groeven gaan kleiner worden en verkleuringen worden minder. Tevens wordt het afbrokkelen tegen gegaan door de oliën. Dit mag alleen worden gedaan na toestemming van de huisarts en in de niet actieve periode.

Dadi Oil

Deze olie is essentieel voor het herstel, dit moet elke dag op de nagel en nagelriem gesmeerd worden.

Dit is een product dat geproduceerd is van biologische grondstoffen. In deze fles zit Jojoba olie, vitamine E, avocado olie en olijf olie. Deze olie wordt ook mistig als hij niet op kamertemperatuur is. Na 12 dagen ga je het verschil merken, gezonde nagelriemen.